PERSOANE FIZICE

Stimați locatari,
În contextul situației epidemiologice actuale și a măsurilor întreprinse de autorități precum și în scopul de a preveni răspândirea infecției cu virusul de tip nou Covid-19, Vă informăm că începînd cu 16.03.2020 SRL INFOBON va activa în regim special, ceea ce înseamnă că accesul persoanelor fizice în sediul întreprinderii va fi sistat pentru o perioadă nedeterminată (în dependență de evoluția situației epidemiologice din țară).  

Pentru a primi răspuns la orice întrebare legată de facturare precum și pentru a transmite indicii contoarelor, apelați la numerele de telefon ale serviciului CALL CENTRU 1300 și 022 447 447. De asemenea, puteți adresa întrebări și înainta cereri prin intermediul paginii web www.infobon.md la rubrica Contacte sau la adresa electronică cancelaria@infobon.md.

Totodată, Vă îndemnăm să folosiți modalitățile ONLINE de plată și de prezentare a indicilor contoarelor prin intermediul paginii web www.infobon.md,  serviciului internet banking la orice bancă comercială la care vă deserviți, sau accesând paginile web www.paynet.md și www.oplata.md și www.myrunpay.com, unde este necesar să selectați operatorul S.R.L.„INFO BON”.

 Rugăm să manifestați înțelegere
 și să aveți grijă de sănătatea Dumneavostră și a celor din jur!


Informații utile:
1. Accesați fișierul pentru a afla cine este gestionarul fondului locativ la care vă deserviți. (fișier excel)
2. Modalități de plată
3. Achită online