PERSOANE JURIDICE

Stimați Gestionari ai Fondului Locativ,

În contextul situației epidemiologice actuale și a măsurilor întreprinse de autorități precum și în scopul de a preveni răspândirea infecției cu virusul de tip nou Covid-19, Vă informăm că începînd cu 16.03.2020 SRL INFOBON va activa în regim special, ceea ce înseamnă că accesul persoanelor fizice în sediul întreprinderii va fi sistat pentru o perioadă nedeterminată (în dependență de evoluția situației epidemiologice din țară).  

Prin urmare, avînd în vedere necesitatea de a ne adapta la starea de urgență instituită în țară, Vă comunicăm că toate cererile/ solicitările privind actualizarea datelor/ solicitările privind recalculele urmează să le expediați pînă la data de 25.03.2020 la adresa electronică cancelaria@infobon.md.
Pentru detalii, rugăm să luați legătura cu operatorii centrului de calcul la numărul de telefon 022-436-493.

De asemenea, Vă comunicăm că pentru a primi răspuns la orice întrebare legată de facturare precum și pentru a transmite indicii contoarelor, locatarii pot apela la numerele de telefon ale serviciului CALL CENTRU 1300 și 022 447 447. De asemenea, aceștia pot adresa întrebări și înainta cereri prin intermediul paginii web www.infobon.md la rubrica Contacte sau la adresa electronică cancelaria@infobon.md.

Totodată, rugăm să îndemnați locatarii să opteze pentru modalitățile ONLINE de plată și de prezentare a indicilor contoarelor prin intermediul paginii web www.infobon.md,  serviciului internet banking la orice bancă comercială la care se deservesc, sau accesând paginile web www.paynet.md și www.oplata.md și www.myrunpay.com, unde este necesar să selecteze operatorul S.R.L.„INFO BON”.

 Rugăm să manifestați înțelegere
 și să aveți grijă de sănătatea Dumneavostră și a celor din jur!