Noutati

Serviciul Fiscal de Stat a decernat compania Info Bon SRL cu Certificat De Credibilitate cu atribuirea titlului de "Contribuabil cu grad înalt de credibilitate"

Serviciul Fiscal de Stat apreciază înalt eforturile agenților economici în vederea promovării responsabilității fiscale, conformării voluntare, precum și manifestarea transparenței și corectitudinii în activitatea desfășurată.

În acest sens, autoritatea fiscală a decernat 100 de contribuabili inclusiv compania Info Bon SRL cu certificate de credibilitate pentru aportul în promovarea civismului fiscal și conformare la onorarea obligațiilor fiscale, în cadrul unui eveniment organizat luni, 10 iulie, la Ministerul Finanțelor. Agenții economici respectivi sunt absolviți de la controale fiscale prin metoda de verificare totală și tematică pentru o perioadă de 2 ani. Menționăm că, aceste certificate, sunt recunoscute în premieră și de către Serviciul Vamal.

Certificatele de credibilitate sunt înmânate anual în conformitate cu Ordinul IFPS nr. 396 din 06.05.2015 despre aprobarea Regulamentului cu privire la stimularea morală (non-financiară) a contribuabililor onești, iar lista acestora poate fi accesată aici.

sursa:https://sfs.md/ro/stiri/100-de-contribuabili-decernati-de-serviciul-fiscal-de-stat-cu-certificate-de-credibilitate